Sabtu, 24 Mac 2012

Mengedit :)

Assalamualaikum,

         aq ada hobi baru..huhu

                                                 gambar nie waktu shud datang rumah
                                                                 adik comelku...
                                                     kenangan bersama KAMI SAHABAT
                                                        
                                                        adik beradikku....

:)

Assalamualaikum,



╔═════ ✾ ✯ ʚįɞ
♔══════════════✾
✯ ʚįɞ ♔════╗
♥ Tetap TERTAWA walau
sebenarnya aku ingin MENANGIS..
♥ Tetap TERSENYUM walau
sebenarnya aku KECEWA..
... ♥ Tetap KUAT walau sebenarnya
aku sudah TAK SANGGUP lagi..
♥ Tetap SEMANGAT walau aku
TERTEKAN oleh masalah..
♥ Dan yang terpenting tetap
SABAR dan memandang segalanya
baik2 saja walau sebenarnya
hatiku LEMAH dan sedang
TERLUKA.
Kerana aku tahu,Allah sedang
menguji aku d saat ini.......
╚══════ ♔ ʚįɞ ✯
✾═══════ ♔ ʚįɞ ✯
✾══════════╝


Sabtu, 17 Mac 2012

Merepek..!!!

Assalamualaikum...

                      Kat sklh ada dua hamba ALLAH yg sangat baik hati.Always gembirakan atie aq klu aq ada masalah.Kadang2 suka wat lawak..hihi..THANKLAH kat korang berdua...Lawak korang slalu merepek tp aq tetap gelakkan even benda tu x kelakar pun...tp ada 1 hari tu korang pny lawak mmg best arr..

 INGAT X?
  *knp pontianak pakai baju putih
  ~sbb pontianak x de nila

  *knp pontianak rambut panjang
  ~sbb kedai gunting rambut x bukak wak2 malam

ada byk lagi tp malas arr nk tulis...hehe..teka-teki merepek korang..ermm best arr kwn ngan korang..selalu dengar cerita dan masalah aq..korang pun selalu citer masalah korang..hehe..ingat jgn bgth sape2 rahsia kita bertiga...kadang2 tulis rahsia kat kalkulator then past lepas bce balas balik kat kalkulator..haha..memang arr..
lagi2 klu time bosan + mengantuk kat kelas...aq memang suka wat keje tu...ada org ckp "x de handset,kalkulator pun jadikan"..haha..

Jumaat, 9 Mac 2012

mEmOrI tErCiPtA

Assalamualaikum,,



video

P/S=mcm mne okey x?hehe..saja je wat video nie...khas utk kwn2 seperjuangan aq..hahaha....