Jumaat, 3 Ogos 2012

Kem Komunis....

Assalamualaikum....

                    Hari tu ada kem so tak boleh balik wajib..sedih giler..tapi nak buat macam mana dah arahan kenelah ikut...Ingatkan kem tu bestlah tapi HAMPEH....rasa macam nak menangis je...lepas tu kene denda sebab lambat....Time kene denda tulah paling kejam sekali..macam orang tak ada hati perut....aku tak pernah pergi kem sekejam nie...waktu kene denda tu memang menyakitkan  ramailah budak perempuan yang menangis sebab tak tahan..tapi budak laki tak sebab diaorang cover macho....Waktu aktiviti dia cakap kem PENGHAYATAN REMAJA DAN RAMADHAN tapi bagi sebenarnya macam KEM KOMUNIS yang sangat kejam dan tak berhati perut...
                      nie waktu kitaorang kene GRENEE..(mcm tu kot ejaan dia)
            *lelaki duduk bersila tp tangan kat atas kepala
            *perempuan duduk bersimpuh sambil tutup muka macam malu

       Aku teringat waktu kene denda tu..aku menangis lepas tu waktu masuk dewan..nampak je muka abang dengan kakak komunis tu terus keluar air mata...haha sebak gila...tapi apa2 pun Thank kat Megat(budak scan) dengan Azahari(budak tahfiz) sebab buat kak mai happy balik lepas kene denda...haha...
       Aku raa membazir je bayar mahal-mahal hanya untuk kem yang tak membawa apa-apa faedah pun..hanya kesakitan je yang ditinggalkan...sampai berdarah siku budak-budak tu kene tar...apa-apa pun thank untuk group ALBIRUNI

  • ADLI HAFIFI
  • RABBANI
  • MEGAT
  • AHMAD AZAHARI
  • DANIAL
  • FATIN
  • KAK NATUL
  • PUTERI
  • AMEERA
  • SUHADA
  • KAK SEPTI
         Korang memang THE BEST....haha...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan