Sabtu, 10 November 2012

3 : 1 Hari Qurban , Jamuan Dorm , Hari Q

Assalamualaikum......


Cerita Pertama

                            Mula-mula kita berbicara tentang Hari Raya Qurban kat sekolah...hmmm....sekolah qurban 4 ekor lembu ... hihi..aku dengan konon-konon berani arr tengok...hihi...lepas tu pergi tolong cikgu-cikgu perempuan memotong,memasak dan lain-lain kerja perempuan arrr...




 nie acara penyembelihan untuk kaum adam...tapi kaum hawa pun boleh tengok..hihi....
 nie kerja kaum hawa...hihi...sape nak buat menantu ada kat sini...hihihi.......


                                                  Salihin dan Tong Gas
                          haha....nie anis...dia nak jual ikan masin...sape mau beli...tempah kat dia....

Cerita Kedua

                            Nie pulak pasal jamuan dorm..hihi...gambar tak banyaklah....tapi adalah.........

                           nie antara makanan kitaorang
                              nie pulak..hadiah dorm...semua orang dapat......


Cerita Ketiga

                   Hari Q dan pecah tanah Smk Munshi Abdullah......hihi...Datuk Seri Ali Rustam yang rasmikan Majlis Pecah Tanah Surau...Alhamdulillah..majlis perjalan dengan lancar walaupun kelewatan sedikit...hihihi....



                                        
 nie gambar dengan Teacher Wan Arihan.Dia ajar aku Prinsip Perakaunan...hihi..sorry teacher..saya tahu result saya tak ler memuaskan tapi asalkan saya tak gagal tu cukup okeylah...hihi....
  nie pulak Ustazah Norra..terima kasih ustazah sebab sudi ajar dan bentuk diri saya supaya yakin untuk ambik Pendidikan Al-Quran dan Sunnah..Alhamdulillah...kitaorang dalam majlis nie sebab tolong ustazah jadi AJK Hadiah..hihi..
nie teacher sains saya...Teacher Halizah...sorry tak dapatkan A dalam subjek teacher...Insyallah tahun depan saya tak careless lagi...

                          Itu je kot cerita aku..ermmm...okeylah...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan