Khamis, 29 November 2012

THE BEST DORM EVER !!!!

Assalamualaikum...


                                   Hahaha..tetiba rindu pulak kat budak dorm..hihi..ada kat depan mata rasa macam bosan je tengok..hihi..bila dah cuti tetiba teringat kat diaorang..ONE BIG HAPPY FAMILY.....love you all..........

haha..happy je semua...kenangan dengan korang memang terlalu bermakna..hihi..walaupun orang paling garang dan paling malas nak buat kerja dorm..haha...Kenangan yang terlalu bermakna especially untuk 2 orang insan yang akan meninggalkan zaman sekolah untuk selamanya except kalau jadi cikgu...hihi...
                                                      MEMORY TERCIPTA

haha....nie untuk korang

  • KAK YASMIN - haha...thank for everything..
  • KAK FATY - hihi...mengenalmu sesuatu yang menyeronokkan...maaf jika ada salah silap tanpa disedari mahupun secara sedar...
  • HARDIAH - haha...rindu nak tidur sebelah diah..haha...thank sebab memahami akak waktu akak sakit ke,ada problem ke or apa-apa pun..Terima Kasih sebab memahami akak sepanjang 2 tahun kita tidur bersama...haha...tahun depan tidur sama-sama lagi aw..
  • Untuk yang lain........
                              
                    THANK FOR EVERYTHING , SORRY FOR SOMETHING

haha.......jom tengok kenangan kita bersama....

















                          THE BEST DORM EVER



THE END








                              
          

Tiada ulasan:

Catat Ulasan