Sabtu, 24 November 2012

Jadual Belajar =,='

Assalamualaikum...


                               
                                            Ermm...kat rumah aku selalu cop komputer then aku tulis kat papan putih kat rumah..untuk bagitahu waktu aku main komputer..then pagi tadi aku bangun tetiba ada tulis something kat bawah tu...
nie dia jadual tu..hihi..ayah aku tulis yang waktu ulangkaji..hihi..kelakar nyerr..tapi aku tahu tu sebenar nyerr satu benefit untuk aku...hihi...by the way,betul ke aku akan belajar secara berterusan..Insyallah..you can do it...^-^...hihi...macam tak percaya je aku akan buat..tapi seperti parent aku selalu kata "cuba tanamkan azam ,mesti boleh punya"...haha..so,we will see...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan