Ahad, 30 Disember 2012

Awesome Holiday :D

Assalamualaikum


                          Nak tahu tak ? tadi kitaorang pergi Tanjung Bidara,Melaka...macam pergi mana je ...hihi...ombak dia besar giler,lepas tu air pasang..ermmm...seram jugaklah nak mandi tapi apa boleh buat..sekali dah jejak kaki kat air alamat nyerr...fikir arr sendiri :P ...ermm...mula-mula sampai semua dah lapar..hihi...ayah belikan nasi lemak..nasi lemak kat sana ..AWESOME...haha..lepas tu mandilah

                                                       haha...gambar tunggu ombak...
 besarkan ombak ... hurm , dah macam ombak kat Pantai Timur pulak ... tapi , rasa nyerr first time tengok ombak kat Tanjung Bidara tinggi-tinggi..
                nampak tak ada orang kat ombak tu...haha..tu dak radhiah..hurmm..kesian dia...
                                                        muka excited mandi pantai :D
 nie Naim..mula-mula pergi pantai excited sampai nak mandi takut..haha..sebab ombak besar..
                                       

                                              nampak tak? dia pegang tangan ayah..haha...

Ermm...sedih gilerr...video tak dapat nak masukkan..hurmm..lain kalilah masukkan ...

BTW,Thank kat Ayah dan Ibu...sebab bawak kitaorang pergi holiday..haha
 FYI,nie adalah percutian wajib kitaorang sekeluarga


Tiada ulasan:

Catat Ulasan