Khamis, 28 Mac 2013

Hang With K.A.M.I S.A.H.A.B.A.T (3)

Assalamualaikum..


Haha....
semalam kitaorang hang kat tempat biasa arrr....
hihi...budak tak sedar nak exam...
adaakukisah :P
tapi rasa terkurang sikit sebab best buddyz aku tak ada..
hihi...
kitaorang tengok wayang...
cerita WARM BODIES <3
menariklah jugak...
tengok arrr....jadi promoter jap
haha

nie je yang ada....

                                     haha...trend terbaru budak baju biru tua tu *muncung ke depan
                                                                 ana teman hang....


nie kawan ana kat sharodz dulu,merangkap adik mirahani..



                                                haha...gambar kanak-kanak ribena...
                                       yang keriangan bermain mainan kanak-kanak
                                                       *rindu zaman kecik-kecik



Ahad, 24 Mac 2013

La Tahzan

Assalamualaikum...



La Tahzan UMAIRAH JOHARI...
gagal sekali bukan gagal untuk selamanya...
remember that !


Teman

Assalamualaikum...



               Tetiba teringat kat kwan-kawan...Dulu dari tahun 2009 sampai 2011...diaorang yang selalu bersama.....
no matter what happen,they always beside me....hihi...then lepas exam,diaorang pergi ke tempat yang lebih baik ...haha...first waktu form 4 terasa jugaklah sunyi tu...next lepas tu Allah gantikan kesunyian tu dengan dua orang teman
dari tahun 2012 sehingga kini diaorang yang sentiasa bersama ...walaupun kenal dah lama tapi tak serapat sekarang...hihi..thank sebab jadi pendukung aku taktala aku hampir rebah...especially time dapat result arab...wakakaka....tapi apa-apa pun korang semua adalah pembakar semangat aku untuk terus duduk asrama...haha...dari KAMISAHABAT sampailah kedua orang hamba Allah nie....



Sabtu, 2 Mac 2013

O...Yummuyy.....

Assalamualaikum....



  Nak tahu tak ?
Hari bila entah kitaorang buat pizza
itu pon nak lorat :P
ermmm,,,nak citer macam mana nak buat tak reti
sebab mastermind dia kak long...
maklum lerr ,
adik dia yang sorang nie tukang menyibuk je
haha...
so , kalau nak tahu cara buat pizza,
cuba try bukak ,
kat situ dah tulis macam mana nak buat....
ada blog lagi sorang 
nie adik pulak...
tapi yang nie bercerita je tak tulis macam mana nak buat...
haha...okeylah....


itu je kot...gambar lain cuba tengok kat link tadi...

Jom Masuk U

Assalamualaikum



                          Minggu lepas kat Melaka ada program jom masuk u...Sekolah hantar budak-budak asrama form 5 dengan form 6 atas pergi sana...so macam biasa sambil menyelam minum airlah...haha...mai ajak kawan-kawan mai yang kat sekolah lain datang sekali...haha...then lepak-lepak sama-sama sambil ambik gambar....haha...rindu dengan diaorang semua...

                                                               nie antara mereka....
                                                                       




 haha...tu je gambar...huhu....malas nk taip....nk chow dulu...assalamualaikum dan salam sejahtera....