Ahad, 24 Mac 2013

Teman

Assalamualaikum...



               Tetiba teringat kat kwan-kawan...Dulu dari tahun 2009 sampai 2011...diaorang yang selalu bersama.....
no matter what happen,they always beside me....hihi...then lepas exam,diaorang pergi ke tempat yang lebih baik ...haha...first waktu form 4 terasa jugaklah sunyi tu...next lepas tu Allah gantikan kesunyian tu dengan dua orang teman
dari tahun 2012 sehingga kini diaorang yang sentiasa bersama ...walaupun kenal dah lama tapi tak serapat sekarang...hihi..thank sebab jadi pendukung aku taktala aku hampir rebah...especially time dapat result arab...wakakaka....tapi apa-apa pun korang semua adalah pembakar semangat aku untuk terus duduk asrama...haha...dari KAMISAHABAT sampailah kedua orang hamba Allah nie....



Tiada ulasan:

Catat Ulasan