Isnin, 27 Mei 2013

Yahooo !! cuti...

Assalamualaikum...



                             


haha...cuti dua minggu...yeahhh!
tapi...
ada PERKAMPUNGAN ILMU
kene ke sekolah jugak :(

puas lerr aku melalak nyanyi lagu

  I’m coming home, I’m coming home
Tell the World that I’m coming

haha...sampai semua orang suruh diam....ada mai kisah....janji dapat balik....perkampungan ilmu tu 3 hari je...sebenarnya seminggu tapi tak jadi sebab cikgu semua nak holiday...hihi....
dalam masa cuti yang start hari khamis dah baca novel yang along beli...haha...khatam dah semua....
kerja  sekolah tak nak buat ...novel yang dihabiskan....

p/s:balqis jangan jealous aku dah habis baca dah...

cuti 2 minggu nie cikgu semua baik-baik...hihi...kerja sekolah tak ada...haha...sebab baru lepas habis MID YEAR TEST.....haha..dalam kerja sekolah tak banyak pun....cuma KERJA KURSUS AKAUN tak siap lagi sebab nak periksa...teacher bagi tangguh...dan...PAPER WORK ADDMATH pun tak sentuh lagi....haha....tu yang along kata "tu yang malas belajar"



p/s : aku dah update blog..nanti aku claim kat kau CHOCOLATE...AH :)


3 ulasan:

  1. selamat bercuti adik ^^
    cuti kene la enjoy kan. haha~ tapi keje sekolah mesti siap k.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi...terima kasih.....insyallah....

      Padam
  2. Huwaaaaaa.... jeles k jeles :(

    BalasPadam