Selasa, 4 Jun 2013

KakLONG

Assalamualaikum....



                           

hihi...nak citer pasal orang yang kat atas nie...
nama dia SHUHADAH JOHARI
haha...dia kakak mai...
baruskrgnkmnegakuadakakak
dia baru masuk UiTM Puncak Alam (PALAM)
amik ASASI SAINS..
nie first time untuk family kitaorang tengok dan jelajah universiti...
hihi...so FEELING EXCITED ...
haha...
kitaorang tumpang rumah maklong sebab sepupu masuk sama dengan kaklong
ermm,,

Before pergi...
singgah kenduri kahwin dulu
tu yang baju semua ayu-ayu tu...





nie gambar suka-suki kitaorang...
haha
waktu nie tengah tunggu abang Q datang
sebab nak tunjukkan jalan ke rumah maklong...
haha...

then,,nie yang berlaku untuk hari seterusnya...

nampak tak kereta yang kat depan tu....hihi...ayah follow maklong untuk hantar kaklong kat UiTM


haha...tunggu turn nak naik bas untuk ke kolej kediaman 



ermmm...akhirnya dapat merasa naik bas UiTM....

 nie semua barang dia...nampak tak gaya macam nak pindah rumah
time tengah tulis borang untuk masuk bilik


nie semua barang-barang dia....best gilerr dapat meja belajar sendiri
tingkap dia pon menarik je...
pemandangan yang sangat best
hihi...macam lagu Najwa Latif
"merenung ke luar jendela"
haha...nie ibu yang kata

nielah teman sebilik kaklong merangkap sepupu kitaorang...hihi

itu je kot nak cerita...haha...
sorrylah kalau entry nie tak best...
ermmm...
untuk KAKLONG ... oldebes kat sana...
haha...ALLAH know what the best for you...


p/s : along ,still study kat hutan... (astudentinthejungle) ...haha...


1 ulasan:

  1. Aku nak masuk sini. dekat sikit dengan kampung aku :D

    BalasPadam