Rabu, 9 Oktober 2013

Welcome Back :)

Assalamualaikum..



                      Selepas beberapa kali email buat hal,akhirnya dapat jugak buka blog nie ALHAMDULILLAH...lama giloss tak update...hihi....macam-macam cerita nak dikongsikan bersama...cewahhh...masih tak sedar nak exam ke ? krik krik ....ermmm..first sekali nak cerita pasal datang raya kat rumah Amirah Hani...hihi....kitaorang merempit...hahaha...nie gambar jelah boleh bagi...nak cerita memang tak reti sangat..

nielah kitaorang..hihi...yang pakai tudung maroon baju biru tu tuan runah...hihi...yang bagi biru sebelah dia tu...yang bawa mai naik motor ...haha....orang dah ada lesenkan...yang lain semua budak kelas kitaorang except yang lelaki pakai baju biru tu...

Cerita Kedua

                                    Jamuan Hari Raya Asrama...huhu...untuk pertama kalinya kitaorang buat jamuan kat luar...kitaorang buat kat BOTANICAL CAFE...tempat not badlah....so apa boleh buat waktu function kecuali bergambar sakan...huhu...

nie gambar form 5 perempuan tapi tak cukup semua tu...
nie gamabr dengan form 5 lelaki..pun tak cukup orang..padahal lelaki 6 orang je....



antara sebahagian gambar waktu function...hihi..sebenarnya banyak lagi tapi malas nak tunggu dia loading....

Cerita Ketiga

                                Sekarang nie kitaorang kena tahan duduk asrama untuk program PPG ... memang kena tahan duduk asrama..waktu semua orang pulang ke rumah...mula-mula memang rasa macam nak marah je...tapi lepas tu seronok pulak sebab tak ada peraturan yang perlu kitaorang patuhi...haha...sempat jugak pesan kat cikgu...kalau nak suruh kitaorang tuisyen dari pagi sampai malam suruh pelajar asrama balik...hihi...bukan itu subjek utama mai nak cerita tapi nak cerita pasal hari kena tahan tu ada seminar kat Masjid Al-Azim...huhu...BM dan Matematik....kitaorang punya excited pergi awal lepas tu beratur depan pintu walaupun belum buka lagi pintu tu...then duduk kat barisan paling depan sekali...memang excited masa tu...



 nie gamabr kitaorang yang lengkap 20 orang tapi sekarang seorang dah keluar so tinggal 19 je lah....

 muka-muka excited pergi seminar...haha...

itu je kot...maaflah...tak tahu nak cerita macam mana...okeylah itu je...sebelum terlupa "A Picture Speaks More Than Word".....Assalamualaikum....