Jumaat, 27 Disember 2013

Holiday !!1

Assalamualaikum


                     Hurmmm,,,hari isnin hari tu ayah ajak pergi pantai...haha..kat Tanjung Bidara je...tapi seronok sangat sebab dapat pengalaman baru..huhu...dan most important dah pandai berenang..haha..dah 17 tahun hidup baru tahu berenang....haha...yang paling kelakar sekali kitaorang (along , mai , ana ) hampir lemas...huwaa...demi nak selamatkan bola...hurmm..haha..kelakar sangat...ayah lahh paling kesian sebab nak tolong 3 orang sekali...so lepas tu niat terus nak khatam cara berenang...haha...along terus tak nak pergi jauh-jauh sebab takut lemas...hahaha(gelakjahat)...


                                                muka-muka excited nak mandi pandai




haha..macam biasa sebelum buat apa-apa mesti posing dulu...



                   Lepas habis tu along cakap kat ayah yang suruh pergi berkayak...huhu...sekarang pantai tu dah moden..hurmm..so ibu pun cakap...timba pengalaman baru...huhu...BERKAYAK..haha..mula-mula macam seram je..lepas tu rasa seronok pulak..huhu....















                                    abaikan orang tengah bercinta kat belakang tu ... lol...

                 haha..tu jelah cerita holiday mai...haha...


p/s : first time pergi shopping rasa bosan gilerrr...ermmm..budak tak sekolahkan..asyik-asyik tengok diaorang je pergi beli barang...ermm...

Khamis, 19 Disember 2013

Tahniah ehh !!!

Assalamualaikum



                            Result UPSR dah keluar
                            Result UPKK dah keluar
                            Result PMR dah keluar
                            Result SPM je yang tak keluar lagi ...hurmm :(

                              Okey , takut gilerrr...haha...tengok diaorang cerita pasal result macam happy je..Tahniah arr kat korang...haha...cayalahh..doakan kitaorang pulak ehh.

                                     Radhiah Johari... TAHNIAH ehh UPKK 8 A...mai bangga dengan kau...haha..nak cakap depan-depan memang mai tak akan buat...so kalau kau baca blog mai this is for you...

                             "Dhiah , i'm sooooooooo proud of you !!!"
                      haha...teruskan usaha untuk UPSR pulak



Sabtu, 7 Disember 2013

Goodbye SCHOOL :)

Assalamualaikum



                               Dah lama gilerr tak updated blog...haha...rindu nyerr..macam-macam perkara terjadi...
ALHAMDULILLAH ... exam SPM dah selesai...jangan tanya okey ke tak...tunggu result je...haha....terlalu banyak benda berlaku...haha...before habis exam..kitaorang ada hang dengan cikgu..mula-mula teman anis pergi check gigi..lepas tu cikgu ajak kitaorang pergi jusco untuk beli baju dak nurjaa..sebab lepas nie kitaorang dah tak jumpa lagi..maklumlah kalau nak jumpa kene berenang dulu...haha..

        haha...yang pakai baju oren tu yang check gigi...yang tepi dia tu dayang-dayang yang teman dia..hihi
                       Lepas tu pergi jusco sebab nak cari hadiah....cikgu Ain yang bawa...sampai sana jumpa cikgu Maslina pulak..kihkihkih...cikgu Maslina belanja kitaorang pergi makan sizzling...hahaha...boleh tahan arr
                                                haha..nie cikgu Maslina yang belanja makan...


                         dah habis baru amik gambar..time mula2 tu tak amik sebab excited tengok makanan

              Teringat satu benda waktu exam kecoh pasal soalan bocor Matematik dengan AddMath...macam-macam andaian yang diaorang buat...kene repeatlah,graf naiklah, macam-macam lagilah...sampai semua dah malas layan..last-last,,tak jadi apa pun sebab LPM dah siasatan itu cuma soalan ramalan...tapi untunglah , budak-budak tu dapat soalan sebijik keluar..haha...okey , abaikan cerita diaorang...ermm...lepas tu akhir paper arab tu ada buat jamuan akhir tahun kelas,so lepas exam je selesaikan apa2 yang patut..balik asrama kemas barang dan bersiap pergi jamuan HI TEA kat hotel..haha..Thank to Azmina sebab sudi buat semua nie..kitaorang tolong makan je..



sebenarnya banyak benda yang mai makan tapi yang nie permulaan so amik gambar dulu..lepas tu makan semua benda yang ada kat situ..

                                                  perempuan dalam kelas..genap 12 orang
                                          lelaki 6 orang tak cukup 2 orang sebab diaorang ada hal
                                              keseluruhannya 18 orang tapi tinggal 16 orang je

                                 nie hadiah yang mai dapat sempena cabutan bertuah..huhu



 haha...tu je kot nak citer..sebenarnya banyak gilerr benda nak citer tapi dah lupa...haha...sekarang nie just kene banyak berdoa dan tawakkal je lahh. "pray for the best , prepare for the worst"...