Sabtu, 7 Disember 2013

Goodbye SCHOOL :)

Assalamualaikum



                               Dah lama gilerr tak updated blog...haha...rindu nyerr..macam-macam perkara terjadi...
ALHAMDULILLAH ... exam SPM dah selesai...jangan tanya okey ke tak...tunggu result je...haha....terlalu banyak benda berlaku...haha...before habis exam..kitaorang ada hang dengan cikgu..mula-mula teman anis pergi check gigi..lepas tu cikgu ajak kitaorang pergi jusco untuk beli baju dak nurjaa..sebab lepas nie kitaorang dah tak jumpa lagi..maklumlah kalau nak jumpa kene berenang dulu...haha..

        haha...yang pakai baju oren tu yang check gigi...yang tepi dia tu dayang-dayang yang teman dia..hihi
                       Lepas tu pergi jusco sebab nak cari hadiah....cikgu Ain yang bawa...sampai sana jumpa cikgu Maslina pulak..kihkihkih...cikgu Maslina belanja kitaorang pergi makan sizzling...hahaha...boleh tahan arr
                                                haha..nie cikgu Maslina yang belanja makan...


                         dah habis baru amik gambar..time mula2 tu tak amik sebab excited tengok makanan

              Teringat satu benda waktu exam kecoh pasal soalan bocor Matematik dengan AddMath...macam-macam andaian yang diaorang buat...kene repeatlah,graf naiklah, macam-macam lagilah...sampai semua dah malas layan..last-last,,tak jadi apa pun sebab LPM dah siasatan itu cuma soalan ramalan...tapi untunglah , budak-budak tu dapat soalan sebijik keluar..haha...okey , abaikan cerita diaorang...ermm...lepas tu akhir paper arab tu ada buat jamuan akhir tahun kelas,so lepas exam je selesaikan apa2 yang patut..balik asrama kemas barang dan bersiap pergi jamuan HI TEA kat hotel..haha..Thank to Azmina sebab sudi buat semua nie..kitaorang tolong makan je..



sebenarnya banyak benda yang mai makan tapi yang nie permulaan so amik gambar dulu..lepas tu makan semua benda yang ada kat situ..

                                                  perempuan dalam kelas..genap 12 orang
                                          lelaki 6 orang tak cukup 2 orang sebab diaorang ada hal
                                              keseluruhannya 18 orang tapi tinggal 16 orang je

                                 nie hadiah yang mai dapat sempena cabutan bertuah..huhu



 haha...tu je kot nak citer..sebenarnya banyak gilerr benda nak citer tapi dah lupa...haha...sekarang nie just kene banyak berdoa dan tawakkal je lahh. "pray for the best , prepare for the worst"...














1 ulasan: