Jumaat, 27 Disember 2013

Holiday !!1

Assalamualaikum


                     Hurmmm,,,hari isnin hari tu ayah ajak pergi pantai...haha..kat Tanjung Bidara je...tapi seronok sangat sebab dapat pengalaman baru..huhu...dan most important dah pandai berenang..haha..dah 17 tahun hidup baru tahu berenang....haha...yang paling kelakar sekali kitaorang (along , mai , ana ) hampir lemas...huwaa...demi nak selamatkan bola...hurmm..haha..kelakar sangat...ayah lahh paling kesian sebab nak tolong 3 orang sekali...so lepas tu niat terus nak khatam cara berenang...haha...along terus tak nak pergi jauh-jauh sebab takut lemas...hahaha(gelakjahat)...


                                                muka-muka excited nak mandi pandai




haha..macam biasa sebelum buat apa-apa mesti posing dulu...



                   Lepas habis tu along cakap kat ayah yang suruh pergi berkayak...huhu...sekarang pantai tu dah moden..hurmm..so ibu pun cakap...timba pengalaman baru...huhu...BERKAYAK..haha..mula-mula macam seram je..lepas tu rasa seronok pulak..huhu....















                                    abaikan orang tengah bercinta kat belakang tu ... lol...

                 haha..tu jelah cerita holiday mai...haha...


p/s : first time pergi shopping rasa bosan gilerrr...ermmm..budak tak sekolahkan..asyik-asyik tengok diaorang je pergi beli barang...ermm...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan