Sabtu, 22 Februari 2014

Keep Calm and WORKing

Assalamualaikum


             
                      Terasa macam sekejap je masa berlalu kan kan kan , haha , lama gila tak update blog , macam-macam perkara berlaku , mai dh sebulan lebih dah kerja , pengalaman baru memang tak terhitunglah dengan tangan , ilmu yang mai dapat waktu bekerja pun terlalu banyak , kene marah pun pernah , biasalahhh bekerja kalau tak kene marah , bukan kerja namanya , hihi ,


                    Dari bekerja mai belajar erti hidup , mai belajar macam mana susahnya ayah cari duit untuk kitaorang , bohonglah , kalau mai kata tak susah , selalu je merungut dengan ibu dan ayah pasal kerja , tapi biasalahh mereka beri pandangan pasal kerja , kerja kat situ seronok sebab diaorang semua friendly , tak sombong , bos sporting gilerrr ,

                                                            Hajra's girl with Mak Nora

                  Tapi paling best hari tu lahh , sebab kitaorang dapat makan free kat DIMA , dekat dengan bowling centre tu , haha , bos belanja semua pekerja dia sebab bertungkus-lumus bekerja , bestkan kan ??
haha , makan nasi arab , hihi , mai tak sempat tukar baju pun , jadi pakai jelahh baju kerja nie , hihi yang sempat tukar baju , diaorang tukar lahh , yang tak sempat tukar pun diaorng pakai baju kerja , tudung lain,

                                                nie time semua nak bersiap nak pergi makan-makan







                  Done cerita pasal makan , hihi , nie gambar dah lama nak post tapi tak berkesempatan so nie baru nak post ,









  kat sinilah tempat dimana mai jumpa balik kawan-kawan lama mai , hihi , hampir 5 tahun terpisah akhirnya berjumpa balik , hebat sungguh perancangan ALLAH ,









1 ulasan: