Sabtu, 29 Mac 2014

HAJRA'S GIRL

Assalamualaikm



                        Wahhh !!! sekarang jiwa rasa tenang sangat , haha , dah berhenti kerja dah , nak rehat kat rumahlah , bekerja tu best jugak tapi tu lahhh , sebab malas tapi time dapat gaji , rasa macam dunia nie aku yang punya , hahaha ,




                                       
                                          haha , rindu korang , buat kerja baik-baik taw , haha , 

SPM :)

Assalamualaikum ,



                 

20 MAC 2014

Berdebar-debar ,

Tapi harus lalui jugak

.
.
.

ALHAMDULILLAH :)

Walaupun tak adalahh cemerlang mana

Tapi SYUKUR , kerna itu USAHA aku

and THE MOST IMPORTANT ,

TAK ada subjek GAGAL


Untuk SEMUA yang ambik result ,
Aku ucapkan tahniah ,
dan yang tak berjaya jangan risau ,
SPM bukan segala-galanya ,
Jangan putus asa ,


P/S = haha , sowilahhh baru updated , malas arr , haha