Khamis, 24 April 2014

Hang K.A.M.I S.A.H.A.B.A.T

Assalamualaikum



                                   Dah lama tak updated pasal kengkawan , hihi , before Balqis pergi plkn , kitaorang ada hang sekali , tapi yang tak join time tu Shuada dengan Hidayah , hihi , kitaorang hang dekat JJ Lama










haha , nielah keriangan kitaorang , rindu diaorang semua , hihi , then semalam hang lagi tapi tanpa Balqis pulak , sebab dah pergi PLKN , and Hidayah pun dah tak ada sebab dia dah sambung belajar

Nie hang kat JJ Baru , tengok wayang , haha , cerita "transcendence" , not badlahhh , hihi ,








hahhaa , nielahh hang semalam , wakaka , yang best nyerr kitaorang jalan kat JJ tu macam kitaorang punya , haha , then jumpa budak-budak sekolah yang lain , haha

Khamis, 17 April 2014

Campak ke Belakang :P

Assalamualaikum



                                Dah lama nak updated blog tapi malas nak menaip , haha , hari nie tetiba rajin jap , haha , ermm , citer pertama , pasal minggu bila entah , huhu , amik along habis belajar kat palam , setahun sudah masa berlalu , pejam celik pejam celik je , kan kan kan ?



                                      ayah cakap aku dah gemokkk and i admit it :(



Then , hari selepasnya , naik basikal jalan-jalan tengok kawasan , hahaha




jalan-jalan tengok sawah , hanya Tuhan je tahu betapa tenang nyerr tengok keindahan alam 

SUBHANALLAH :)