Khamis, 24 April 2014

Hang K.A.M.I S.A.H.A.B.A.T

Assalamualaikum



                                   Dah lama tak updated pasal kengkawan , hihi , before Balqis pergi plkn , kitaorang ada hang sekali , tapi yang tak join time tu Shuada dengan Hidayah , hihi , kitaorang hang dekat JJ Lama










haha , nielah keriangan kitaorang , rindu diaorang semua , hihi , then semalam hang lagi tapi tanpa Balqis pulak , sebab dah pergi PLKN , and Hidayah pun dah tak ada sebab dia dah sambung belajar

Nie hang kat JJ Baru , tengok wayang , haha , cerita "transcendence" , not badlahhh , hihi ,








hahhaa , nielahh hang semalam , wakaka , yang best nyerr kitaorang jalan kat JJ tu macam kitaorang punya , haha , then jumpa budak-budak sekolah yang lain , haha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan