Rabu, 21 Mei 2014

Redha :)

Assalamualaikum


             Tahniah kat kengkawan yang dapat belajar , fighting taww , tahniah yang dapat upu tu , haha , aku tak dapat pun , tak ada rezeki , tapi ALHAMDULILAH , matrik negeri sembilan terima aku , sayang kamoo , haha , kat matrik nanti kene amik akaun , ingat dapat elak daripada tak payah amik akaun , tapi kene jumpa jugak , nanti subjek yang belajar kat matrik :


  • Prinsip Perakauanan
  • Matematik
  • Ekonomi
  • Pengajian Perniagaan

                                     thank kak ATIQAH untuk buku nie dan letter


                  Tapi kan , before aku redha dengan keputusan upu tu , haha , menangis aku , aku rasa penangan upu tu lagi hebat dari spm punyerr result , haha , memang dahsyat arr , bak kata kawan aku , 'waktu amik result okey je kau , macam tak ada apa-apa , bila upu reject kau , macam apa je' , lol , nie aku punya balasan 'hidup aku sukahati aku lerr :p ' ,  btw ,  sebenarnya kita tak boleh terlalu mengharap sesuatu yang tak pasti kita dapat , nanti akan jadi macam aku



          Mana-mana pun kita belajar , always ingat , niat kerana ALLAH , belajar bukan untuk peperiksaan je taw , haha , doakan aku , supaya istiqamah dalam belajar



Sushi KING

Assalamalaikum


                               Hari tu jalan-jalan dengan ibu dan along , saja-saja je , haha , habis tu along ajak makan sushi , dia kata sedap , so kitaorang pun pergi lerr cuba rasa sushi tu , sebab selama nie kitaorang tak pernah makan sushi kecuali along , haha ,






                                            nie jelahh yang kitaorang makan hari tu , haha , 

Wedding Cikgu

Assalamualaikum


                      kitaorang pergi wedding cikgu addmath kitaorang , hihi , Cikgu Izzati Amin , haha , tak tahu nak citer apa , tengok gambar jelahh



haha , niela kitaorang , huhu , sebenarnya budak lelaki ada jugak tapi dia tukang amik gambar , kihkihkih

Lepas je habis wedding cikgu , kitaorang pergi jalan-jalan kat JJ lama,




gambar kaburlahh :( , hihi , tu je kot
                                             

Cerita 1 May

Assalamualaikum



                     Selamat Hari Pekerja !! okey , aku lambat wish , haha , hari pekerja hari tu aku kerja , sehari jelahh , sebab dia panggil aku untuk bekerja sehari atas sebab kekurangan staf , hihi , okeylah tu , ermm , nak tahu tak punyalah ramai umat manusia yang hadir ke JAKEL MELAKA , memang gilerr , lepas tu rasa macam kene tsunami pun ada , mashALLAH , penat sesangat , baru nak guntung kain untuk orang nie , orang sana menyahut , hihi ,






   haha , tengoklahhh , betapa ramai nyerrr umat manusia dalam JAKEL nie , huhu , dan tengoklah betapa bersepah nyerrr kain-kain tu



p/s : sekarang dah 22 mei dah , haha , citer dah lama tulis tapi tak terbitkan , haha