Rabu, 21 Mei 2014

Redha :)

Assalamualaikum


             Tahniah kat kengkawan yang dapat belajar , fighting taww , tahniah yang dapat upu tu , haha , aku tak dapat pun , tak ada rezeki , tapi ALHAMDULILAH , matrik negeri sembilan terima aku , sayang kamoo , haha , kat matrik nanti kene amik akaun , ingat dapat elak daripada tak payah amik akaun , tapi kene jumpa jugak , nanti subjek yang belajar kat matrik :


  • Prinsip Perakauanan
  • Matematik
  • Ekonomi
  • Pengajian Perniagaan

                                     thank kak ATIQAH untuk buku nie dan letter


                  Tapi kan , before aku redha dengan keputusan upu tu , haha , menangis aku , aku rasa penangan upu tu lagi hebat dari spm punyerr result , haha , memang dahsyat arr , bak kata kawan aku , 'waktu amik result okey je kau , macam tak ada apa-apa , bila upu reject kau , macam apa je' , lol , nie aku punya balasan 'hidup aku sukahati aku lerr :p ' ,  btw ,  sebenarnya kita tak boleh terlalu mengharap sesuatu yang tak pasti kita dapat , nanti akan jadi macam aku



          Mana-mana pun kita belajar , always ingat , niat kerana ALLAH , belajar bukan untuk peperiksaan je taw , haha , doakan aku , supaya istiqamah dalam belajar



Tiada ulasan:

Catat Ulasan