Sabtu, 14 Jun 2014

Sushi King 2

Assalamualaikum


                               Semalam beli suhi king kat jj baru , haha , lepas tu makan kat rumah tapi before balik tu jalan-jalan kat jj tu ,


















haha , gambar tak tersuun , malas nak menaip , wakaka , tapi semalam baru ada masa nak berkumpul 1 family balik :)

Teman Baruuuuuuu :)

Assalamualaikum


                Dah masuk tempat baru mesti lahh jumpa teman baru and of course classmate baru , hihi , mula-mula cuma ada 17 orang je , hanya 2 lelaki , lepas tu ada yang masuk dan keluar sekarang ada 22 orang kalau tak silap ,

 ada gambar yang tak ada jugak , hihi













nielahhh teman-teman baru aku . :)

Ingatkan 'HATI SADO'

Assalamualaikum

Ingatkan HATI SADO , tapi tak pun , menangis macam apa entah , haha , kesian ibu dengan ayah kene layan aku , ermm , mula-mula dulu  rancang nak belajar jauh-jauh , tapi macam tak berjaya je , baru ALLAH uji kat nogori dah menangis , belum uji jauh-jauh , maybe sebab dah duduk rumah untuk hampir 6 bulan , atau aku memang tak nak usaha untuk diri sendiri , apa ibu dengan ana cakap tu betul

Ibu kata ,



Then nie HASANAH kata ,

                          sebenarnya banyak yang dia tulis , haha , tapi nie macam sebahagian je

 That's it , haha , hati tak cukup kental lagi , muka je konon , okeyyy ,


Jumaat, 13 Jun 2014

KMNs

Assalamualaikum


                     Dah 3 minggu kat sana , haha , pengalaman pun dah banyak , tapi pengurusan masa untuk diri sendiri belum lagi , haha , waktu minggu orientasi tu penat jugaklahh tapi menarik , haha , semua tudung sama je , tak ada beza

                        betulkan ? semua sama je , haha , cuma yang non-muslim kene letak kat leher
budak perempuan semua akan jadi macam nie waktu orientasi , hihi , 
credit to : iqlyl hanany :0

Mula-mula kene buat pendaftaran then dia bagi beg , baju , tudung (pashmina) , keychain dan amik gambar kad matrik ,

                       Nielahh beg tu , kalau emua pakai beg tu ibu cakap macam ninja turtles

Nie pulak t-shirt 2 helai bererta tudung pashmina , haha , waktu nie lilit je , kemas ke tak kemas ke , tak ada sape pandang , kihkihkih

here I go :)

















haha , nie memang kerja kitaorang , haha , 

Mula-mula waktu masuk matrik nie , tengok je bangunan tu rasa macam penjara , 

lihatlahhh sendiri , wakaka 

Roomate ada 4 orang , yeayyy , bilik tu besar jugak , tak nampak macam 4 orang dalam satu bilik tu crowded pun , ALHAMDULILLAH , 


  nielahh budak roomate yang gila-gila dan hati sado , wakakaka , yang kiri tu dari nogori , johor , kl dan melaka :P Adilah , Iqa , Iqlyl , Mai
nie lagi satu , tudung pashmina nie jadi lilitan dia cantik masa last orientasi tu , huarghhhh :(