Sabtu, 14 Jun 2014

Ingatkan 'HATI SADO'

Assalamualaikum

Ingatkan HATI SADO , tapi tak pun , menangis macam apa entah , haha , kesian ibu dengan ayah kene layan aku , ermm , mula-mula dulu  rancang nak belajar jauh-jauh , tapi macam tak berjaya je , baru ALLAH uji kat nogori dah menangis , belum uji jauh-jauh , maybe sebab dah duduk rumah untuk hampir 6 bulan , atau aku memang tak nak usaha untuk diri sendiri , apa ibu dengan ana cakap tu betul

Ibu kata ,



Then nie HASANAH kata ,

                          sebenarnya banyak yang dia tulis , haha , tapi nie macam sebahagian je

 That's it , haha , hati tak cukup kental lagi , muka je konon , okeyyy ,


Tiada ulasan:

Catat Ulasan