Jumaat, 13 Jun 2014

KMNs

Assalamualaikum


                     Dah 3 minggu kat sana , haha , pengalaman pun dah banyak , tapi pengurusan masa untuk diri sendiri belum lagi , haha , waktu minggu orientasi tu penat jugaklahh tapi menarik , haha , semua tudung sama je , tak ada beza

                        betulkan ? semua sama je , haha , cuma yang non-muslim kene letak kat leher
budak perempuan semua akan jadi macam nie waktu orientasi , hihi , 
credit to : iqlyl hanany :0

Mula-mula kene buat pendaftaran then dia bagi beg , baju , tudung (pashmina) , keychain dan amik gambar kad matrik ,

                       Nielahh beg tu , kalau emua pakai beg tu ibu cakap macam ninja turtles

Nie pulak t-shirt 2 helai bererta tudung pashmina , haha , waktu nie lilit je , kemas ke tak kemas ke , tak ada sape pandang , kihkihkih

here I go :)

















haha , nie memang kerja kitaorang , haha , 

Mula-mula waktu masuk matrik nie , tengok je bangunan tu rasa macam penjara , 

lihatlahhh sendiri , wakaka 

Roomate ada 4 orang , yeayyy , bilik tu besar jugak , tak nampak macam 4 orang dalam satu bilik tu crowded pun , ALHAMDULILLAH , 


  nielahh budak roomate yang gila-gila dan hati sado , wakakaka , yang kiri tu dari nogori , johor , kl dan melaka :P Adilah , Iqa , Iqlyl , Mai
nie lagi satu , tudung pashmina nie jadi lilitan dia cantik masa last orientasi tu , huarghhhh :(


Tiada ulasan:

Catat Ulasan