Khamis, 31 Julai 2014

SELAMAT HARI RAYA :D

Assalamualaikum



                     Okey dah raya ke 5 dahh !!! haha , baru nak menulis , kemalasan melanda , haha , keje berlambak tapi tadi baru sentuh tu pun kejap je , then dah mengantuk , macam mana nie :( , haha , pergilahh belajar bukan berblogging , haha , tahun nie raya , cukup package semua adik beradik ayah ada , hihi ,

                                                        see , how happy everyone :)

nie semua gambar raya , yang diambil oleh sekalian manusia dalam gambar di atas , haha , maaflahh gambar tak tersusun , nie hari raya pertama punya cerita ....























nie raya kedua pulakk :)

















IFTAR with them :)

Assalamualaikum


                             Nie cerita sebelum raya , waktu bulan ramadhan , hihi , kitaorang punya kelas ada buat majlis berbuka puasa dengan kengkawan kat CITY PARK ORIENTAL . haha , mula-mula pergi JJ kat Seremban 2 , sebab lambat lagi nak tunggu berbuka kitaorang enjoy dulu , haha ,




















                                                           TEAM MALAYSIA :)


Gambar tak teratur , malas nak susun , salam aidilfitri :)