Selasa, 18 November 2014

KoKu KMNS ....

Assalamualaikum


     
                             Lama gila tak menaip , haha , busy gilerr , ermm , kehidupan still sama , still pelajar matrikulasi , muaahhaha , macam2 benda happen dalam waktu yang sangat singkat ... beribu kenangan tercipta .. sekarang cuti sem , actually dah nak habis dah cuti sem , matrik cuti 2 minggu je , haha , sekejap sangat tapi tak pelahh ... kata jalan short cut nak masuk degree kan .. haha ... biarkan gambar berbicara ...


nie gambar time ada perlawanan bola baling , kelas kitaorang saguhati je ... 
tapi paling penting semangat kesukanan dan 
support dari kawan2 ...


 Gambar nie pulak , gambar hari terakhir kitaorang bersukan  sebab sem 2 dah tak ada koku 
sem 2 kene belajar benda lain , haha









                                         rasa nyerr itu je citer pasal KOKU , hihi .....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan