Jumaat, 6 Februari 2015

Untuk kamoooooo 😉

Assalamualaikum



                             

Trueeeeeeee ... Sebab kadang2 kita stress and jadi tak kuat pada perkara yang kita takut nak cuba or takut kita gagal untuk lakukannya , betul tak ? Kalau salah betulkan ehh ., 😅  

Untuk kamoo , yang sedang kuatkan diri , please read this , i really mean it .. 😉

Try to make the thing easy to you , fight for it .. You know sometimes the most difficult thing is the best for you .. Never loses the chance , keep praying , keep fighting and don't ever give up ... Just like you always told me 'mai , teruskan usaha usah menyerah' kan kan kan .. Ingat tak ??? So kau pun kene jugak berusaha selagi mampu sebab aku tahu kau bole buat , 

Kita sama2 fight untuk perkara yang kita taksure dalam hidup tapi kita kene sentiasa yakin dengan ALLAH ( bersangka baik ) ... Anything happen with reason .. Ada hikmah semua perkara tu berlaku .. Jangan putus kat tengah jalan .. Aku tahu kau takkan kecewa kan orang sekeliling kau cause you want them happy right ? One more thing , face it dan jangan lari jauh2 , hadapi dengan sabar dan redha , i'm verrryyy sure you can do it .. I'm always beside you when you need me .. Aja aja fightinggg 💪💪💪

P/s : maaf sebab taklupa ap yg ko bgth aq sbb aq rse ko dh byk tlg aq so skrg masa aq pulak  so here the way that i can tell you .. 😃😄😆😁



                                              

Hati kata lain tangan buat lain

Assalamualaikum



                       Pernah tak buat sesuatu tu dalam  hati kita cakap buat tu tapi alih-alih tangan kita buat perkara lain , buat benda lain tu means benda yang bertentangan dengan apa yang hati kita nak lakukan ,  lepas tu mula lerr rasa serba salah , lagi2 kalau dengan orang yang banyak berbakti dengan kita , rasa horrible gilaaaaa kan ke aku sorang je yang rasa ,


Ye , nie apa yang aku rasa aku patut buat kan kan kan ? , doakan aku mampu untuk lakukan , doakan aku kuat untuk tempoh semuanya , doakan aku supaya TAKKAN  sesekali lakukan lagiiii , untuk orang tu maafkan diri ini , kerana takdapat menyabari hati ini .. 😔😔😔