Isnin, 25 Mei 2015

ROOMATES A5.T4.2

Assalamualaikum



                                   Heloooooo ... muahahaha , aku nak cerita sesuatu , yeahh ! , kalau tanya semua orang yang pernah duduk asrama atau yang pernah duduk sebilik dengan orang asing or orang yang baru kenal dan kita akan gelarkan dia as ROOMATES .. hihi , aku pun ada jugak , sama seperti orang lain. Mesti macam2 ragam manusia kita akan lihat dan tengokkan .. macam2 perkara baru kita belajar dari mereka ... mungkin dengan mengenali mereka kita akan berubah dari zaman jahiliyah or kita akan mengubah dia untuk kembali kejalan yang diredaiNYa , who knows ?




That's trueeeeeeeeeee ~ ~ ~ Allah kan sebaik-baik perancangan .. Siapa kita untuk menidakkan apa yang sudah tertulis untuk kita kan .. Okey berbalik pada kisah sebenar .. haha , just nak cerita pasal roomate yang 3 orang tu .. kenal mereka memang larrhh tak sampai setahun pun .. TAPI pelbagai benda dah berlaku .. haha , normallah kan hidup ... kalau sentiasa baik macam tak bestkan ? muahahahah ...


Mula2 kenal mereka .. waktu orientasi ,




Nie gambar waktu perhimpunan ,

haha , gambar nie je yang ada sebab waktu first time ada perhimpunan memang aku duduk dengan iqa ...

Nie aktiviti riadah kitaorang ,






Waktu outing ...



gambar yang atas nie waktu first time outing sesama .. hihi , waktu nie bulan ramadhan .. kitaorang pergi bazaar ramadhan .. ayam percik dia memang sedaaaaaapppp :)


               last outing bersama ... rindu ayam gunting , nasi kerabu dan air kelapa


Dan juga benda pelik yang kitaorang suka buat .. hahaha


                                      Iqlyl Hanani , Umairah , Nurul Adilah , Nor Atiqah



*adabanyakgambarlagitapimalasnaktunggudialoadingsoniejelahhhhhnantiakutambahkalaurajin







Tiada ulasan:

Catat Ulasan