Jumaat, 25 Mac 2016

ALHAMDULILLAH

Assalamualaikum



"At times you may think everything is going wrong . Yet you don't realize that Allah is setting everything right"


Ya , tu yang aku fikir pada mulanya .. Kenapa aku tak boleh dapat macam orang lain dapat . Apa silap dengan pilihan aku . Apa guna aku mohon semua nie kalau satu pun aku taklayak . Macam-macam dalam fikiran aku ... Marah pada diri sendiri tu lebih dari segalanya .. Malu dengan semua orang pun ye jugak .. sampai rasa taknak jumpa semua orang .. Nak lari jauh-jauh dari tempat orang yang kenal aku ..

Tapi ,

Aku lupa , aku ada ibu dan ayah yang sentiasa support even aku  dah buat diaorang kecewa .. aku jugak ada kawan-kawan yang sentiasa bagi semangat ...

Aku jugak lupa ,

Erti REDHA .. redha dengan apa yang ALLAH dah tentukan , mungkin ada yang lagi baik dari nie ..
Erti SABAR ... sabar untuk menunggu yang lebih baik atau mungkin yang terbaik ...

.
.
.

everything yang aku tulis before aku dapat sambung belajar waktu aku frust menonggeng sebab tak dapat sambung study yang macam aku selalu angan-angankan ,  simpan rasa takpuas hati kat blog tapi takpublishkan pun .. nie baru rasa nak publishkan .. hihi

So , sekarang aku dah dapat sambung belajar dah .. kat UiTM SEREMBAN 3 dalam bidang Sains Pentadbiran dan Pengajian Polisi ..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan